Loving Paw kuža meseca oktobra: Igriv Art

Loving Paw kuža meseca oktobra: Igriv Art

Kot po naključju smo z objavljeno sliko za natečaj kužka meseca oktobra 2019 dobili ravno takšnega mesečnega ambasadorja 🙂 Zanimimivo, kajne?

Čudovit Art si je prislužil največ všečkov in srčkov ter s tem postal del naše družinice. Ampak, kdo je Art? Kaj rad počne in kakšen je njegov karakter? Preberi, kaj je o njem povedala lastnica Ines …

Art in igracka

“Art je 7 mesecev star irgiv kuža. Pasme je čistokrvni nemški prepeličar. V našo družino je prišel meseca maja in vse od takrat naprej smo zaljubljeni vanj, v njegovo navihano energijo, njegove vragolije in njegovo deljenje ljubezni💕.

Art ima tudi bratca Dika, s kateri se super razumeta. Lahko bi rekli, da smo skupaj najbolj navihan trio😅.

Art in Dik

Vsi obožujemo raziskovanje hribov in skritih kotičkov. Skupaj se najraje odpravimo na dolge aktivne oz. delovne sprehode.

Igriv smrček Art

Art pa resnično obožuje vodo in vse v povezavi z njo, hribolazenje, lovljenje žoge in pullerjev, frizbije, cartanje in šnofanje🏞️🎾🥏.

V bodoče pa se z njim želim lotiti teka oz. canicrossa🏃‍♀️🐕. Morem reči, da je res nadobuden učenec in vsako novo stvar vzame z veliko mero navihanosti in zanimanja. Zelo hitro se uči in svoje znanje že zelo dobro uporablja v okolici kjer so motnje.

Arta se definitivno ne da opisati v kratki povedi, ampak, če bi to mogla, bi ga opisala kot kepico ljubezni, znanja in zvestobe z mnogimi talenti…

En lep pasji pozdrav vsem pasjim prijateljem in hvala družinici Loving Paw 💕”